- Webvizia Уебвизия Уеб дизайн web design SEO

Търсене
Отиване към съдържанието

Главно меню:

За Нас
Ние от Webvizia /Уебвизия/ сме екип от специалисти, работещи на принципа на ненормираното работно време. Извършваните от Нас услуги са: Уеб дизайн /web design/, оптимизация на сайта за търсещи машини (SEO), редизайн и поддръжка на сайт. Всички услуги се извършват онлайн, така че с лекота работим извън границите на териториални зависимости. Дали сте от Плевен, София или Бургас, практически няма никакво значение. В случай на нужда от коментар или просто разяснение всички комуникации са възможни.Нашите крайни продукти са напълно оптимизирани, функционални, сигурни и лесни за употреба с адмистративен панел от който можете да коригирате текст, да вмъквате хипервръзка /линк/ kъм текстов документ например PDF, видеоклип, снимка или друг обект качен в Интернет. Можете да вмъквате и снимки от Вашия компютър, да променяте размера на снимката и т.н.Подробна информация можете да намерите на Страница "Заявка за тестов сайт".

Защо при Нас?
Ние от Webvizia /Уебвизия/  предлагаме атрактивни цени на предлаганите от Нас услуги и което е по-важно плащате след изработване на сайта и представянето му в Интернет.Ще можете да разгледате сайта, каква е визията му реално в Интернет, как се отварят страниците му и едва след това да платите.На Страница можете да поискате тестов сайт който можете да пробвате в продължение на 2 седмици и ако решите че Ви устройва да поискате изработване на постоянен сайт.

За сайта:
На страница "Услуги" можете да разгледате предлаганите от Нас услуги.
На страница "Цени" можете да видите предлаганите от Нас цени.
На страница "Портфолио" можете да разгледате изработени от Нас сайтове.За целта трябва да кликнете върху снимката на съответния сайт.
На страници "Темплейти" сме представили готови шаблони от които можете да изберете шаблон за сайта си.Ако не си харесате шаблон не е проблем да изработим уникален шаблон.
На страница "Заявка за тестов сайт" можете да поискате тестов сайт който можете да пробвате в продължение на 2 седмици и ако решите че Ви устройва да поискате изработване на постоянен сайт на страница "Заявка за сайт" .
На страница "Контакти" можете да използвате формата за обратна връзка за да се свържете с Нас, като за целта трябва да въведете данни за контакт - име, мобилен телефон, електронна поща. При първа възможност ще се свържем с Вас.


 
Copyright 2016. All rights reserved.
Назад към съдържанието | Назад към главното меню