Бяла техника

„Техника 2” Бяла техника втора употреба
Title
Отиване към съдържанието
ТРАНСПОРТ
Предлагаме транспорт за всички наши стоки в страната. За дефектирали уреди в гаранционен срок транспортът е безплатен.
ЗА НАС
Фирма „Техника 2” започна дейността си през януари 1990 г. Началото беше малка стая, 2 - 3 хладилника, един млад техник и първите клиенти. Малката стая вече е голяма и просторна сервизна база, хубави офиси, стотици хладилници, перални, печки, витрини и всякаква бяла техника, двадесетина са техниците с голям опит, а клиентите са хиляди от цялата страна.
Основната ни дейност е внос, ремонт  и продажба на бяла техника. В централната база на „Техника 2” се получава стока от водещи производители като: Miele, AEG, Siemens, BOSCH, Privileg, Liebherr, Bauknecht, Zanussi, Electrolux  произведена в Германия, Швейцария, Холандия, Италия - нова бяла техника с транспортни и фабрични дефекти,  ретурна  и втора употреба, битова и професионална.
Нашите уреди са с вече доказано качество, на достъпни цени. Произведени са изцяло за западноевропейския пазар, което гарантира безпроблемната им употреба за по-дълъг период. Всички уреди са сервизирани с оригинални резервни части от квалифицирани специалисти. В цената на уредите е включен и безплатен транспорт в рамките на гр. София.
Това са: хладилници, фризери, перални, съдомиялни, сушилни, печки, витрини, микровълнови фурни, ел. плотове, ледогенератори и др. Тук, в сервизните работилници всички уреди  се подлагат на изпитание за техническа годност, при необходимост се отремонтират и след това се доставят за продажба в магазините на фирмата. Съпътстващи са шлосерски, бояджийски и транспортни услуги
Един от водещите ни мотиви е „употребяваното не значи употребено”.
В цената на уредите е включен и безплатен транспорт в рамките на гр. София.
Подсигуряваме гаранционно и извънгаранционно обслужване.Всеки уред е с 12 месечна гаранция, с осигурен гаранционен и следгаранционен сервиз. Гаранционното поддържане се извършва всеки ден от понеделник до събота от 09:00 ч. до 17:30 ч. Ремонтът на уредите е в рамките на 15 работни дни.
В сервиза  извършваме ремонти и на техника, която не е закупена от нашите магазини.Назад към съдържанието