Нов проект 1

Модна къща Видеви
Отиване към съдържанието
Нашата история
Видеви ООД e създадена през 1998 година. Марката много бързо зае водещо място в продажбите на мъжки ризи, обувки и др. Родната марка се ориентира професионално и отговорно към изискванията на българския пазар и модните тенденции на взискателните потребители.Чрез много високо технологично качество на изделията и адекватни за сезоните модели Видеви ООД стана предпочитана и търсена марка за ка и ризи и обувки. Две години по-късно стартираха и модни самостоятелни ревюта с което дружеството се обособи и като Mодна къща. До днес Модната къща има над 16 самостоятелни ревюта с известни лица от българските артистични и журналистически среди. Лица доказали своите качества с кариерата си и положението в нашето общество. Екип от десенатори и дизайнери разработват нови и актуални маркови колекции, съобразени с новите изисквания на световния пазар за маркови мъжки облекла – ризи и обувки.
Колекциите включват модните виждания на дизайнерите за модел, линия, стил, мода, тъкани и цветове на всички мъжки артикули които произвежда (ризи и обувки). Основна част от мъжкото облекло е ризата и поради това Видеви ООД са вложили целия си потенциал в създаването на маркови мъжки ризи с най-доброто качество предлагано на пазара. Всеки сезон, марката разработва колекция с над 60 модела ризи и над 200 разцветки, като се обхващат всички стилове в мъжката риза: лукс, официални, бизнес, ежедневни, спортни.
Интернет магазинът е на разположение на всички клиенти за online търгуване.

От Галерия за официални ризи, Галерия за официални обувки и Галерия за спортни обувки можете да разгледате предлаганите артикули. Ако ви хареса даден    артикул при кликване върху снимката му ще отидете на страница с подробна информация за използвани материали, размер и др. Ако харесате определен артикул можете да го прибавите в количката за пазаруване.
Ако искате допълнителна информация можете да се свържете с нас на страница Контакти.      
Назад към съдържанието